Els clàssics de la cuina japonesa que trobareu al restaurant La Bella

Segur que, a hores d’ara (i, sobretot, si heu estat prudents i  teniu enllestides les compres nadalenques), ja sabreu que un nou restaurant japonès amb un nom molt de casa, La Bella, ha obert les seves portes en el nostre centre comercial. I la seva estrena ha estat tot un èxit!

Aquest post va dedicat a aquells que encara no s’han atrevit a provar-lo i que no són experts en menjar nipó: pot ser que la carta us confongui, però, si li doneu una oportunitat, segur que us enamora! Avui us ajudem a entendre els clàssics bàsics de la cuina japonesa.

Sushi: El sushi és el rei dels plats japonesos i no pot faltar en una taula. Pot incloure varietats com Nigiri (boles d’arròs amb peix o marisc damunt), Sashimi (llesques fines de peix cru), Maki (rotllos d’arròs i altres ingredients embolicats en algues nori) i Uramaki (rotllos inversos amb l’arròs per fora).

Tempura: Verdures o mariscos arrebossats i fregits, una tècnica culinària introduïda pels portuguesos en el segle XVI i que s’han ensenyorit els nipons per a donar-li el seu toc d’exotisme.

Ramen: Els clàssic fideus de blat servits en un brou a base de carn o peix i acompanyats d’ingredients variats, com ara porc, ou, ceba verda i/o alga nori.

Yakitori: Delicioses broquetes de pollastre a la graella, sovint marinades en una salsa agredolça.

I, ara que ho teniu clar, no se us fa la boca aigua?