Avís legal

IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR DE LA WEB

El titular de la pàgina web www.portalloret.com és la COMUNITAT GENERAL DE PROPIETARIS DEL CENTRE COMERCIAL PORTA LLORET (en endavant, “Comunitat CC PLL”) en la que s’agrupen els comerciants titulars d’un establiment al Centre Comercial Porta Lloret, amb domicili a l’Avinguda de les Alegries, 7-9, 17310 Lloret de Mar, amb CIF H-55335939. Telèfon: +34 972346526.

L’usuari pot contactar amb el titular de la pàgina web a la següent direcció de correu electrònic: gerencia@portalloret.com.

CONDICIONS D’ÚS DE LA WEB

La present pàgina web proporciona informació sobre el Centre Comercial Porta Lloret, la seva activitat professional i els diferents establiments i serveis que hom hi pot trobar. L’usuari també pot sol·licitar informació addicional a través del corresponent formulari de contacte.

Aquesta pàgina web té caràcter merament informatiu.

L’usuari accepta que l’ús que faci de la pàgina web el realitza sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

La Comunitat CC PLL es reserva la facultat de modificar en qualsevol moment les condicions d’ús de la present pàgina web.

L’accés a la web per part de l’usuari implica l’acceptació de les presents condicions.

DRETS DE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

La Comunitat CC PLL és titular de tots els drets de propietat industrial i intel·lectual continguts a la web.

Queda expressament prohibit copiar, reproduir, modificar o distribuir tot o part del contingut de la web sense el consentiment previ, exprés i per escrit de la Comunitat CC PLL.