Com cuinar els fideus Buldak de l’Asia Hiper Store

Us sonen els fideus coreans Buldak? Probablement sí, perquè estan tan de moda que fins i tot hi ha canals de youtube dedicats només a mostrar diferents maneres de cuinar-los. Per descomptat, i com a tots els bons productes, els surten imitadors fins sota les pedres, però cap iguala als autèntics ni en qualitat ni… en el que piquen!

Aquests fideus infernals en el sentit més positiu de la paraula us esperen a l’Asia Hiper Store de Portalloret. I no dubteu a preguntar al seu personal: us aconsellaran com menjar-los sense morir en l’intent i gaudint-los al màxim!

Nosaltres, de moment, us compartirem una recepta que ens han explicat i que pal·lia una mica el picant sense llevar-li la gràcia. Preneu nota!

Ingredients:

  • 1 Buldak ramen
  • 500 ml d’aigua
  • 80 gr de blat de moro (de llauna)
  • 1 cullerada de sucre
  • 30 gr de maionesa
  • 2 cullerades formatge mozzarella

Preparació:

En un bol petit, posa els 80 gr de blat de moro i afegeix el sucre, la maionesa i la mozzarella. Mescla molt bé i deixa reposar perquè els sabors s’impregnin uns dels altres. Mentres tant, cou els Buldak en 500 ml de durant 5 minuts, que és tot el que necessiten. Però recorda que els has d’anar removent sovint perquè es desenganxin els uns dels altres i es coguin bé! Una vegada cuits, escorre’ls bé, torne’ls a ficar-los en l’olla, afegeix la salsa Buldak que venia en el paquet i mescla bé. Atreveix-te amb tota, que aquesta recepta ho permet.

Ara només queda emplatar: posa els fideus al plat i, per damunt, la salsa de blat de moro i maionesa que hem preparat anteriorment. El toc dolç d’aquesta ressalta el sabor dels fideus sense matar el picant (perquè això és impossible).

Si us atreviu a provar-la, recordeu que trobareu aquests fideus a l’Àsia Hiper Store, a la planta superior del nostre centre comercial.