Tot el necessari per a una calçotada 2.0

I que és una calçotada 2.0, us estareu preguntant?

Doncs és una calçotada en la qual es dona via lliure a la imaginació perquè es té tot allò necessari per a fer-la especial, diferent, autèntica. I el millor és que, per més originals que us poseu, trobareu tot el que esteu buscant a Portalloret.

Heus aquí el que us proposa cada establiment!

BONPREU: Per descomptat, els millors calçots de la nostra terra; i aquí no tenen cabuda les originalitats.

JYSK: Per als que no tingueu teules a mà, JYSK us proposa unes precioses safates de fusta per a servir els calçots i bols de ceràmica per a la salsa romesco. Si es tracta d’una calçotada en l’exterior, les seves mantes i coixins preparats per al mobiliari outdoor us garantiran la comoditat (i, perquè negar-lo, la migdiada).

MEDIAMARKT: Si la salsa romesco és de pot, assegureu-vos que sigui de la màxima qualitat i casolana (si la compreu en Bonpreu i Esclat no hi haurà dubte). I, si la prepareu vosaltres, recordeu que al MediaMarkt teniu robots de cuina de diferents grandàries i de les millors marques, sempre, com no, al millor preu. A més, per a donar alegria a vostra calçotada, sempre podeu fer-vos amb un altaveu outdoor i mostrar els vostres passos de ball secrets.

DRIM: En general, els nens pensen més a jugar que que a menjar. Com acabaran molt abans que nosaltres, del que es tracta és que de tenir-los. Fins i tot a l’hivern, la gamma de joguines d’exterior de Drim és amplíssima: els trobareu per a tots els gustos i edats. I penseu que també hi ha pistoles d’aigua per si el foc es desboca!

MISCOTA: Existeixe un ésser més feliç que un gos en una calçotada? Entre la quantitat de carícies que se li faran (a més persones, més carícies) i les restes de carn que aconseguirà que se li ofereixin gràcies a la seva mirada de pena professional, sentirà que està al paradís . Això sí, com cal cuidar la seva alimentació, més val prevenir als convidats i endur-se “xuxes perfectament adaptades a les seves necessitats, com les que tenen en Miscota. I no oblideu fer-li una placa amb el seu nom i el vostre telèfon si és que encara no la té, que quan hi ha molta gent és normal que les mascotes es despistin.

ZEEMAN: Quan parlem de nens, la combinació de salses amb joguines d’exterior sempre exigeix roba de batalla i mudes de recanvi, i Zeeman és l’establiment ideal per a assortir-les. Quan hi aneu, aprofiteu per a endur-vos algunes de les seves caixes plegables, tovallons i pots de vidre per a transportar i organitzar les salses, espècies i begudes entre altres.

ASIA HYPER STORE: Si haguéssim d’esmentar tots aquells productes d’Asia Hyper Store que poden acompanyar una calçotada acabaríem per escriure un llibre i ens quedaria un esdeveniment d’allò més boig. Per això, ens limitarem als clàssics, com per exemple, una barbacoa ben gran i una manxa per avivar el foc.

LA BELLA: No, per descomptat que a La Bella no proposen calçotadas ni res què endur-se a elles, però sí que us animem a anar-hi un dia i fer un tast de les seves cerveses japoneses, perquè, qui sap, potser entren molt bé amb els calçots i decidiu que serà el maridatge ideal. Estaríeu inventant la calçotada de fusió!

I havent-vos donat aquestes idees, ja no ens queda res més que desitjar-vos que gaudiu de la temporada de calçots amb la millor companyia.