La Grossa arriba a Portalloret

Regalar una rosa està molt bé, però regalar una casa amb tot un jardí ple de roses està encara millor. Oferir un llibre és fantàstic, però oferir tant temps lliure a algú com perquè pugui dedicar-se a escriure un llibre, no ho negarem, està bastant millor.

Si us pregunteu que com és que per a aquest Sant Jordi estem entrant en un mode tan fastuós us aclarirem que és… perquè podem. I és que que, uns dies abans que dracs, princeses i cavallers arribin a Poratlloret, passejarà per aquí un altre personatge, molt de casa, que ve repartint somnis i il·lusions que, aquesta vegada sí, poden fer-se realitat. Es tracta de La Grossa i té la sort a les seves mans.

En concret, ens visitarà el dia 9 d’abril a partir de les 17 h de la tarda i la podeu interpel·lar, quan la vegeu, perquè inspiri una mica de sort als números que trieu. I si ve en aquest dia no és per casualitat: ha calculat que des d’aquest d’aleshores fins al 27 d’abril, que és quan se celebrarà el sorteig, tindreu el temps suficient per a fer tots aquells plans que els 2 milions d’euros us permetrien fer.

Doncs ja sabeu: us esperem!