Els jocs d’exterior: salut i diversió

Diversos estudis demostren que el temps del qual els nens disposen per a jugar en l’exterior ha descendit un 71% en tan sols una generació i que passen un 90% de la seva vida en espais tancats. És més, un 5% dels nens del país no juga fora de casa de manera habitual. 

Sens dubte, i tenint en compte la lluita constant contra les pantalles que han de dur a terme els pares, cal començar a revertir aquesta situació. El joc és essencial per a socialitzar, processar tots els aprenentatges, desenvolupar la psicomotricitat i generar diferents habilitats. I el joc en exterior maximitza gran part d’aquests beneficis.

La falta de costum en aquest tipus de jocs pot fer que, en un inici, els nens se sentin bloquejats o amb falta d’inventiva. Però amb unes propostes adequades i atractives que facilitin el seu accés, serà qüestió d’un moment que es deixin anar. Al Drim de Portalloret trobareu un ampli catàleg de joguines que fomenten el joc a l’aire lliure (amb les degudes mesures de precaució, això també). Podreu triar entre jocs esportius, joguines de radiocontrol, jocs d’aigua, jocs de taula… Hi ha per a tots els gustos i tots són perfectes per a gaudir i aprendre, així que no hi ha excusa per a enviar les joguines més convencionals a gaudir d’unes petites vacances a l’armari. 

Passeu per la botiga i el personal us assessorarà encantat!