Els essencials de l’estiu a la parafarmàcia

L’estiu està a tocar i aquestes primeres calors ja ens deixen vaticinar que serà molt molt calorós. A Lloret tenim la gran sort de poder refrescar-nos sovint  al mar, però així i tot (o encara amb més motiu) hem de tenir en compte unes certes consideracions. A la parafarmàcia del nostre Bonpreu i Esclat trobareu tot el que per a gaudir d’aquesta temporada al màxim i mantenir la salut i el benestar. I no parlem només de productes: també de consell!

Ara per ara, us deixem aquí una llista amb els cinc productes imprescindibles per a protegir-se a l’estiu.

Protector solar

El protector solar és el producte estrella de l’estiu. És fonamental per a protegir la nostra pell dels danys causats pels raigs UV. Opta per un amb un alt factor de protecció (SPF 50) i assegura’t d’aplicar-lo generosament cada dues hores, especialment després de nedar o suar.

Aftersun

Després d’un dia sota el sol, la nostra pell necessita calmar-se i hidratar-se. El aftersun és perfecte per a aquest propòsit, ja que conté ingredients com a àloe vera i mentol que ajuden a refrescar i reparar la pell, evitant descamacions i prolongant el bronzejat.

Repel·lent d’insectes

Durant l’estiu, els insectes estan més actius i les seves picades poden ser molestes. Un bon repel·lent d’insectes et protegirà de mosquits i altres bestioles, permetent-te gaudir de les nits a l’aire lliure sense preocupacions.

Suplement de vitamines

A l’estiu, i a causa de les activitats a l’aire lliure, el nostre cos pot necessitar una aportació extra de vitamines per a mantenir l’energia. Els suplements de vitamines, especialment aquells rics en vitamina C i D, poden ajudar a combatre l’esgotament i la fatiga.

Probiòtics

Els canvis en l’alimentació i el ritme de vida durant les vacances poden afectar la nostra digestió. Els probiòtics ajuden a mantenir l’equilibri de la flora intestinal, millorant la digestió i enfortint el sistema immunològic.

La parafarmàcia t’espera per a ajudar-te a passar un estiu saludable i ple de diversió!