El mes dels herois i els malvats al Drim

L’única raó de ser d’un heroi és l’existència d’un o diversos malvats que intentin fer-li la vida impossible (o treure-la-hi directament) i, per descomptat, no ho aconsegueixin. I com més malvat sigui l’antiheroi, més carismàtic és l’heroi. Són, per tant, un tàndem perfecte que fan somiar a nens i grans. Per això, a Drim fan un homenatge tant als uns com als altres.

Volar? La invisibilitat? Supervelocitat? Els herois van ser els primers a despertar les nostres més infantils fantasies, aquelles a les quals, en el fons, mai renunciarem, encara que no li ho diguem a ningú… Però, d’un temps enrere, els malvats han començat a rebre el reconeixement que de veritat mereixen (perquè donen sentit a l’existència del seu antagonista) a través de diverses pel·lícules en les quals s’han convertit en protagonistes absoluts i se’ns ha mostrat el seu “camí de l’antiheroi”. Els orígens de Malèfica, el Joker, Cruella de Vil o Harley Quinn ens han ensenyat que no tot és blanc o negre: que en tota llum hi ha foscor i viceversa. I això té una conseqüència meravellosa: ara  podem adorar tant a herois com a antiherois sense cap mena de remordiments!

I al Drim de Portalloret, que bé ho saben, ens ofereixen un mes sencer d’ofertes i descomptes especials en tota la gamma de productes DC. Veniu a descobrir-la!
Ah, i també proposen un sorteig de tot un pack DC al seu perfil d’Instagram, no dubteu a participar i recollir-lo a la botiga!