Disseny escandinau al millor preu al JYSK de Portalloret

Portalloret és un centre comercial pensat “a escala humana”, és a dir, respectant aquelles dimensions que el facin còmode tant al passeig com a la vista. Tot el que supera aquesta dimensió acaba, tard o d’hora, aclaparant-nos i robant-nos energia.

La nostra aposta inicial ja es va fer al 9: no volíem que el nombre de comerços arribés als dos dígits. Un cop havent delimitat al quantitat, vam decidir repartir els espais entre interior i exterior de manera que mai, ni en els períodes de més afluència, arribés a ser aclaparadora. I avui us volem anunciar que en breu complirem aquesta aposta, perquè se suma una empresa a la família el nom de la qual encara no podem revelar i amb la que haurem aconseguit el ple sense renunciar a l’amplitud i confort de cada comerç.

Però avui us parlarem d’una de les més recents incorporacions i que va ser rebuda, pel públic, amb un entusiasme que s’ha mantingut al llarg dels mesos. Parlem del JYSK, d’un JYSK ampli, ordenat, replet de coses boniques i en el qual és realment fàcil sentir-se com a casa. Ja sabem que els escandinaus són experts a fer sentir bé a les persones en els espais, perquè uneixen com ningú la funcionalitat amb una estètica càlida i acollidora. Però aquesta marca, a més, ofereix preus més que competents i fa grans ofertes per fer que el seu producte sigui assequible i accessible per al gran públic: tots mereixem sentir-nos a gust en la nostra llar.

Us animem a visitar aquest establiment, a deixar-vos guiar pel seu amable personal i a sortir d’allà amb alguna cosa que alegri casa vostra, ja sigui un canvi de decoració radical o un d’aquests petits capritxos que fan molt.