Bonpreu i Esclat: un supermercat com cap altre

D’una banda, estan els preus, les ofertes, l’amplitud dels espais, la neteja, el temps d’espera a caixa i tot allò que ens fa més o menys còmoda l’experiència de comprar. Per un altre, està la varietat de productes, la frescor d’aquests, la qualitat del producte de marca pròpia, l’oferta en proximitat i tot allò que fa que, el que arriba a casa, sigui el millor que podia arribar.

Tot això és el que té en compte l’OCU a l’hora de puntuar als supermercats de tot el territori estatal i en tot això és en el que destaca Esclat per a haver estat triat, ja durant sis anys consecutius, el millor supermercat de l’estat espanyol. Bonpreu li segueix tan de prop que comparteix podi, en una honorable tercera posició.

Això és, alhora que un orgull, una gran motivació: l’enquesta es repeteix any rere any i l’equip de Bonpreu i Esclat, tots ells vestits d’orgull, no es conformarien amb menys. De fet, la puntuació, que en el 2023 va ser de 84 punts, havia augmentat lleugerament des de l’any anterior. De seguir així, aviat tocaran sostre!

També l’enquesta serveix per a detectar, i llavors cuidar, allò que vosaltres, els clients, valoreu més en el nostre servei. I ha resultat ser el número i el valor de les ofertes i descomptes que s’ofereixen diàriament. Actualment Bonpreu i Esclat ofereix més de 750 ofertes quinzenals. Feu els vostres càlculs: toquen a moltes per passadís!

Us esperem a Portalloret per a la compra setmanal i per a molt més!