Benvinguts a la temporada de rebaixes de Portalloret!

Si ens coneixeu bé, ja sabreu que a Portalloret tenim la sort de comptar amb establiments que tenen els preus més competents de cada sector i que, a més, fan descomptes durant tot l’any. Però, per descomptat, les ofertes més espectaculars arriben a l’inici de la temporada de rebaixes… I això és avui!

Aquí teniu un breu resum del que us espera el nostre centre comercial:

Zeeman: Si Zeeman destaca pels seus preus inigualables, imagineu en rebaixes! Podreu gaudir de fins a un 50% de descompte en una àmplia varietat de productes tèxtils i per a la llar.

MediaMarkt: MediaMarkt cada dia ens sorprèn amb noves ofertes, i a quina millor, Us aconsellem venir sovint per a no perdre-us ni una.

Miscota: Mima a les teves mascotes aprofitant les rebaixes de fins a un 20% en aliments, joguines i accessoris que proposen a Miscota.

Drim: Si hi ha unes rebaixes espectaculars, són les del Drim, que arriben, en alguns productes, a sobrepassar del 70%. No us les perdeu per res!

JYSK: És el moment de renovar la decoració de la vostra llar gràcies a les rebaixes de fins a un 70% de JYSK. I el millor és que també, en alguns articles d’estiu i gràcies als Dies de Jardí (fins al 3 de juliol), arriben al 50% de descompte!

T’esperem a Portalloret perquè gaudis d’aquestes increïbles ofertes i facis les teves compres de la temporada amb els millors descomptes!