Batman us espera al Drim de Portalloret

Si hi ha un superheroi que captiva a grans i a petits, que ha estat versionat centenars de vegades i que mai ha passat ni passarà de moda, aquest és Batman. Prova d’això és que va ser creat per l’artista Bob Kane i l’escriptor Bill Finger fa ja una eternitat, en 1939, i encara avui continua regalant grans èxits al cinema, ja sigui ell mateix (en la més recent versió, interpretat per Robert Pattinson) o els seus enemics acèrrims (esperem ansiosos l’estrena de Joker 2, amb Joaquin Phoenix i Lady Gaga).

En què radica el seu gran èxit? Doncs tot són suposicions, però imaginem que té molt a veure el fet que, en realitat, no tingui superpoders, només una voluntat fèrria per fer el bé, una despreocupació absoluta per la fama, suficients diners per a fer els somnis de qualsevol realitat i una preparació (física i mental), envejable.

Doncs bé, el més estimat i fosc dels superherois serà el protagonista de Portalloret aquest cap de setmana: en el Drim del centre comercial trobareu un photocall en el qual fer-vos fotos amb els personatges més icònics de Gotham City, regals sorpresa només per anar a veure’l i la possibilitat de participar en li sorteig d’un lot de productes de Batman.

Us esperem!